dimarts, 17 de juny del 2008

Una nota de disculpa i un petit avenç


Estimats visitants de La meva Arcàdia:

Només volia fer-vos arribar la meva disculpa per no actualitzar el bloc amb més freqüència. Algunes dificultats tècniques i altres problemes (afortunadament res greu però sí enutjós), m’han impedit dedicar-m’hi tant com voldria, però ara ja sembla que les coses tornen a posar-se al seu lloc i, mica en mica, La meva Arcàdia tornarà a agafar embranzida.

Gràcies per la paciència i per anar passant per aquí de tant en tant, malgrat l’estancament del bloc.


EL PETIT AVENÇ

I ara, una bona notícia, el petit avenç anunciat al títol d’aquesta entrada:

Una editorial m’ha proposat l’edició d’un llibre de relats i ja hem posat fil a l’agulla per tal que aquest projecte es converteixi en tota una realitat.

Tot va començar quan vaig enviar un recull de relats a un concurs que no vaig guanyar. Poc temps després (quan m’estava plantejant repassar el recull i enviar-lo a alguna altra convocatòria), l’editorial que havia organitzat el concurs es va posar en contacte amb mi i em va dir que, malgrat que no havia resultat guanyador, havien valorat positivament la meva obra i estaven interessats en publicar-la. Així que, després d’algunes converses, ens vam posar d’acord i vam firmar el contracte d’edició.


De moment no puc explicar gairebé res més, només que el llibre potser estarà llest per a finals d’aquest any o principis de l’any que bé, que aniré actualitzant la informació a mida que jo mateix la vagi tenint i que estic francament il·lusionat amb tot plegat.

Tal i com em va dir molta de la gent que estimo i aprecio, tant entre la família com entre els amics i amigues i els companys i companyes de Relats en Català, em sento igualment guanyador d’aquell concurs encara que no fos el guardonat oficial.


Ah, me n'oblidava, el llibre porta per títol provisional "Realitat Flexible".

Continuaré informant!


Gràcies per ser-hi i per acompanyar-me a La meva Arcàdia.

Sergi Yagüe


P.D.: Per cert, amb aquesta entrada enceto una altra secció anomenada Bio i notícies, on, de tant en tant, us informaré de les meves passes (siguin petites o grans) dins d'aquest món tan difícil però tant apassionant de l'escriptura.

3 comentaris:

Marrogant ha dit...

Felicitat Sergi,
sovint les negatives als concursos són una frustració, en aquest cas has pogut gaudir d'un reconeixement "fora de joc". Alegra saber que aquestes coses passen.

Anònim ha dit...

Enhorabona Sergi!
Me n'alegro molt!

M'encanten els teus relats i en sóc incondicional des que et vaig descobrir. Ara només cal que el teu editor tingui també un bon distribuïdor.

Pels premis... no et preocupis, recorda a Machado:

que el arte es largo y, además, no importa.

Tot just estàs començant, ànims!

Xavier Borrell ha dit...

Hola Sergi et felicito per que hagis conseguit editar, ja som companys, estem en contacte et poso al meu blog.

Xavier Borrell

http://relatan.blogspot.com/